VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi är en kundvänlig webbutik, med rötter från Frankrike. Vi fokuserar på fiskbensparkett och parkett, av högsta kvalitet till bästa pris. Vårt mål är därför att leverera golv som du kan njuta av i många generationer. Dessutom tål våra golv det skandinaviska klimatet... Vi strävar efter att göra renoveringen enkel för dig, vilket vi uppnår genom att göra ditt golvköp enkelt och bekvämt, samtidigt som vi säkerställer att du får kvalitetsgolv till bästa pris, levererat direkt till din dörr!

Vårt fokus testades under pandemin och dess efterverkningar på värdekedjan. Men vi strävade efter att leverera på våra pelare även när vi ibland kom till korta. Utmaningarna har stärkt våra pelare.

Våra pelare:

Enkelhet:

Att renovera kräver mycket, så vi ser till att ditt golvköp blir så enkelt som möjligt. Det gör vi delvis genom att göra webbutiken enkel att använda samt skicka direkt hem till dig. Vi finns även tillgängliga om du har några frågor, och svarar snabbt så att du kan fokusera på andra saker

Priset du ser är det pris du får!:

Vissa aktörer har kvadratmeter pris parkett som kommer i paketpris. Detta leder vanligtvis till en högre slutlig summa än vad du förväntade dig. Vi på Parkettbutik.se beräknar bara vad du behöver, nämligen kvadratmeterpriset. Du får en slutlig summa som matchar dina förväntningar. Enkelt och enkelt!

Bra priser:

Vi erbjuder mycket bra priser på parkett och fiskbensparkett, och arbetar kontinuerligt för att ge dig ännu bättre priser. Det gör vi genom att eliminera administrativa kostnader och vara effektiva. 

Gratis prover:

Vi levererar prover till din brevlåda. För att erbjuda detta begränsar vi antalet prover till 3 per hushåll. Kontakta oss gärna om du behöver vägledning för att hitta rätt golv.

Innovation:

Materialen som används för att göra golv är ädla och tar lång tid att göra perfekt. Därför samarbetar vi bara med tillverkare, som har lång erfarenhet, goda kunskaper, förstår nordiska trender och är villiga att använda teknik för att ge dig de bästa lösningarna på ditt golv, både på funktionalitet design och miljö.

Kvalitet:

Vi arbetar bara med leverantörer som är intresserade av kvalitet därför erbjuder vi bara bäst till rätt pris

Tillgänglighet:

Kontakta oss när som helst via e-post eller direktmeddelande, vi svarar snabbt. 

Inspiration:

Vi lägger ner mycket tid på att hitta och skapa rätt inspirationsbilder för att göra det enklare att välja det golv som passar dig. Du kan också få procentuell rabatt på ditt golvköp genom att skicka oss fina miljöbilder på ditt golv. Kontakta oss i förväg.