VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi är en kundvänlig onlinebutik med fokus på parkett, sillben och plattor av högsta kvalitet till bästa pris. Därför får du ett hållbart golv som kan avnjutas i många generationer. Dessutom tål våra golv det hårda skandinaviska klimatet... Vårt mål är att göra renoveringen enkel för dig, vilket vi uppnår genom att göra ditt golvköp enkelt och praktiskt, samtidigt som vi garanterar att du får kvalitetsgolv till bästa pris, direkt till dörren!

 

Vi erbjuder bland annat:

Enkelhet:

Att städa upp din lägenhet kräver mycket, så vi ser till att ditt golvinköp är så enkelt som möjligt. Vi gör detta delvis genom att göra onlinebutik lätt att använda och leverans direkt till ditt hem. Vi är också tillgängliga om du har några frågor, och svarar snabbt så att du kan fokusera på andra saker

Priset du ser är det pris du får:!

Vissa aktörer har kvadratmeter pris parkett som kommer i paketpris. Detta leder vanligtvis till en högre slutlig summa än vad du förväntade dig. Vi på Parkettbutik.se beräknar bara vad du behöver, nämligen kvadratmeterpriset. Du får en slutlig summa som matchar dina förväntningar. Enkelt och enkelt!

Bra volymrabatt:

Vi erbjuder mycket bra priser på parkett och fiskbensparkett, och arbetar kontinuerligt för att ge dig ännu bättre priser eftersom vi vill att ska ha den bästa erfarenheten hos oss.

Gratis prover:

Vi levererar prover till din brevlåda. För att erbjuda detta begränsar vi antalet prover till 3 per hushåll. Kontakta oss gärna om du behöver vägledning för att hitta rätt golv.


Innovation:

Materialen som används för att göra golv är ädla och tar lång tid att göra perfekt. Därför samarbetar vi bara med tillverkare, som har lång erfarenhet, goda kunskaper, förstår nordiska trender och är villiga att använda teknik för att ge dig de bästa lösningarna på ditt golv, både på funktionalitet design och miljö.

Kvalitet:

Vi arbetar bara med leverantörer som är intresserade av kvalitet därför erbjuder vi bara bäst till rätt pris

Tillgänglighet:

Kontakta oss när som helst via e-post eller direktmeddelande, vi svarar snabbt. Du kan naturligtvis också ringa oss måndag - fredag ​​mellan 10:00 och 16:00.


Inspiration:

Vi spenderar mycket tid på att hitta och skapa rätt inspirerande bilder för att göra det enklare att välja golvet som passar dig.