HUR JUSTERAR JUSTERINGSFILEN

HUR JUSTERAR JUSTERINGSFILEN

Här är ett klipp som visar hur lätt det är att sätta Ebeco hetfilm.

Instruktioner: Här. Erbjud en hetfilm: Här

Gör det enkelt att installera värme under parkett och laminat. Optimerad för energieffektiv uppvärmning - EB-Therm 205 termostat ingår i paketet har två energisparprogram; en för hemmiljöer och en för kontorsmiljöer.

Värmefolien är hållbar, pålitlig och mycket tunn - endast 0,3 mm. Det innehåller inte halogener eller PVC. Konstruktionen är införd i riktlinjerna för GBR-industrin "Trägolv på golvvärme".


Anslut värmefolien till dubbelisolerade anslutningskablar och anslutningsplintar som ingår i förpackningen. Detta kräver också en tryckstång.

Folie Kit kan installeras över befintliga golvkonstruktioner som betong, gipsskiva eller spånskiva. Endast i torra rum. Om det finns en plastmatta på golvet, ta bort den före installationen. Folien monteras alltid med Ebisol isoleringsplatta. På det här sättet får du ett energieffektivt system med utmärkta steg-för-ljuddämpningsegenskaper

LEDNING

Du kontrollerar golvvärme med termostaten EB-Therm 205. Den har två förinställda energisparprogram, en för hemmiljöer och en för kontorsmiljöer. Alla Ebeco golvvärmare är digitala och utrustade med fuzzy teknik för minsta temperaturfluktuationer.