VÅRA LEVERANTÖRER

VÅRA LEVERANTÖRER

 

La Fabrique De Parquet är en historia av franska proffs som drivs av traditioner och passion för trä, som har fortgått i följd från generation till generation. Detta har lett till en unik förståelse av tre som ämnen. De strikta kraven på råvaror och många kvalitetskontroller är en del av vardagen. Dette samt moderne og fleksible produksjonsverktøy har ført til tidløs og holdbar parkettgulv. La Fabrique De Parquet står for hele produksjonsprosessen fra a - å, på denne måten sikre de sporbarhet og kvalitet. 

Chevron Parquet skapades 2016 när Dennis Bergh beslutade att utveckla ett företag som skulle vara den mest sofistikerade och avancerade tillverkaren och leverantören av Chevron och Fiskbensparkett i världen. Chevron Parquet blandar en rik historia, ny teknik och en expansiv inställning till kreativitet och hantverk, vilket resulterar i en produkt där kvalitet är påtaglig.

Foglie D'Oro är italienska Arte Brottos varumärke, som fokuserar på århundraden av tekniker, visdom, hantverk och en smak för skönhet. Skönheten i att skapa skönhet: Detta är vägledande princip, generation efter generation, för Brotto-familjen.

Alma Giori är ett familjeföretag grundat av Pierino Giorio år 1969 och erbjuder trägolv till lokala familjer och nyligen specialiserat företaget sig på produktion av parkettgolv som kombinerar en kärlek till naturligt trä och fint hantverk.

Under 2009 lanserade företaget en internationell profil, Alma by Giorio, som snabbt fick erkännande både lokalt och internationellt. Karaktäriserad var högkvalitativ, banbrytande produktionsteknik, tillförlitlighet, effektivitet och professionellt utbildad personal.