Kommer fiskbensparkett att passa ditt hem?

02 29, %Å

Med vår nya Augmented Reality (A.R.) -teknologi måste du bara ta en bild av rummet, ladda upp det på den här sidan och välja mellan de olika alternativen! Prova själv här

Vi på Parkettbutik förstår helt och hållet att det kan vara en utmaning att bedöma vilket fiskbensparkett som är det perfekta valet för ditt hem. Det kan vara svårt att föreställa sig vad resultatet blir när du inte ser hur vårt fiskbensparkett kommer att passa in i ditt möbler och din inredning, men du har nu möjligheten.
Vi arbetar ständigt för att förbättra din golvköpupplevelse och vårt mål är att göra det så enkelt och tydligt som möjligt. Vi är därför stolta över att presentera A.R.! A.R. är en interaktiv upplevelse av en verklig miljö, där verkliga objekt förbättras genom datorgenererad information. Det kan låta komplicerat, men processen är helt automatisk. Allt du behöver göra är att ladda upp en bild av rummet där du funderar på att byta till en av våra kvalitets fiskebensparkett varianter. Från det ögonblicket upptäcker den moderna tekniken var ditt nuvarande golv är, vilket innebär att vårt fiskbensparkettgolv kommer att placeras digitalt över ditt befintliga golv. Detta innebär att du omedelbart kan se vilken fiskbenssparkett som bäst passar in i ditt hem - bara med ett musklick.

A.R. kommer att vara ett bra verktyg för ditt nästa golvköp, prova. Vi tror inte att du blir besviken!